Mediator Online

DESFĂȘURAREA PROCEDURII DE MEDIERE, ONLINE

DE CE SĂ ALEGEȚI ANASTASE D ILEANA BIROU DE MEDIATOR?

• Prima Consultație Gratuită! • Onorarii Transparente! • Rezultate Excelente! • Seriozitate Maximă!

Deoarece la ora actuală conform prevederilor U.E., pot facilita organizarea medierii online, în cazurile în care prezența fizică a părților nu este posibilă, eu dispun de numeroase mijloace moderne de comunicare, cum ar fi:
dispozitive de teleconferință, videoconferință etc.,

Situațiile în care persoanele au nevoie de mediator însă nu se pot întâlni fizic din cauza acestei crize provocată de pandemia COVID-19, biroul meu de mediere asigură servicii de mediere online prin intermediul mijloacelor de comunicare de la distanță, persoanelor fizice sau juridice române care se află în alte țări și care au de rezolvat un conflict în România, sau cu o persoană din România, sau într-o situație care ține de jurisdicția României mi se pot adresa pentru ai ajuta!

Contractul de mediere, acordul de mediere, procesul – verbal de închidere a ședinței de mediere vor fi printate, și trimise prin posta sau curier părților, care vor semna pe rând documentele și care vor ajunge înapoi la mediator toate exemplarele urmând ca mediatorul să le retrimită fiecărei părți un exemplar.

Înțelegerea părților, finalizată prin acord de mediere, se depune pentru încuviințare la instanța de judecată sau pentru autentificare la notar.

Pot fi și înțelegeri extrajudiciare, pe care părțile le respecta fără a fi necesară încuviințarea sau autentificarea.

De asemenea există și varianta arbitrajului prin obținerea unei sentințe arbitrale care are menirea de a consfinți acordul părților, numai în cazul în care există o convenție arbitrală sub forma de compromis sau clauza compromisorie într-un contract.

Onorariul mediatorului se realizează prin transfer din contul bancar al clientului de la domiciliu în contul bancar al mediatorului!

Mai simplu de atât pentru rezolvarea disputelor pe cale amiabilă nici că se poate!

Apelați cu încredere! Protejați-vă pe dumneavoastră și familia dumneavoastră!